Pedikúra - manikúra  minibager

Čo si myslíte, ako to bude pokračovať na ďalšej stránke?

a

...

Bibliobox, knihy a každodenná fantázia. Kde? No predsa aj v knižnici v Rožňave.

 

 

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja, vylepšuje služby vďaka finančnému príspevku KSK a svojim používateľom nainštalovala Bibliobox. Slávnostné uvedenie do prevádzky sa uskutoční  v stredu 20.10.2021 o 10:00 hod. pred areálom knižnice.

 

„Knižnice, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja, vďaka finančnému príspevku zriaďovateľa v týchto dňoch inštalujú v kraji Biblioboxy, špeciálne boxy na vrátenie kníh“ povedala riaditeľka v Rožňave Iveta Kyselová a dodala Obmedzovanie služieb počas pandémie nás presvedčili, aby sme ešte viac skvalitňovali dostupnosť  našich služieb pre širokú verejnosť. Čitatelia tak môže vrátiť knihy aj v čase, keď je knižnica zatvorená.“

 

Bibliobox, box na vrátenie kníh. Je to špeciálne vyvinutý box, ktorý je konštrukčne navrhnutý pre bezúdržbovú prevádzku ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Jeho vnútro je vybavené tak, aby sa knihy pri vhadzovaní nepoškodili. Je umiestnený pred oplotením budovy knižnice v pravej časti od vstupnej brány. Tým umožňuje čitateľom vrátiť vypožičané knihy, časopisy a iné dokumenty 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Skrátka, kedykoľvek, keď to vyhovuje čitateľovi.

Knihy a časopisy z biblioboxu sa budú pravidelne vyberať a následne sa odpíšu z konta čitateľa. Hoci čitateľ nemá ihneď žiadne potvrdenie o vrátení knihy, je povinný si na ďalší deň skontrolovať svoje konto na webovej stránke knižnice a prípadné nezrovnalosti telefonicky, počas výpožičných hodín, nahlásiť. Neuhradené poplatky zostávajú na konte, tie si musí čitateľ vysporiadať osobne.

Upozorňujeme, že knihy z Medziknižničnej výpožičnej služby (MVS), teda objedané z iných knižníc, je nutné prísť vrátiť osobne do budovy pracovníkom pri centrálnom pulte. Tak isto to platí pri knihách, ktoré boli požičané na zálohu.

 

            Veľmi nás teší, že vďaka finančnému príspevku Košického samosprávneho kraja budú môcť aj čitatelia Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave využiť túto skvelú možnosť a príležitosť – vrátiť knihy kedykoľvek do bibloboxu, nakoľko knižnica má svojich používateľov zo širokého okolia i mimo okres. Túto službu bude možné využiť od stredy 20.10.2021 po slávnostnom spustení do prevádzky. Nezabúdajte, že pracovníčky knižnice sa na Vás tešia aj osobne v priestoroch knižnice, kde si môžete vybrať z množstva literatúry. Veď : Čo si myslíte, ako to bude pokračovať na ďalšej stránke?

 

Tatiana Bachňáková

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt : www.kniznica-rv.sk      E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk      

Adresa : Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel. : 058/ 788 09 11, 788 09 17

...

kalendár 2019

Miesto pre Vašu reklamu

Voľby NR SR 2020

Reklamná agentúra Rožňava

Komunálne voľby 2018

recepty

Rožňavské absurdity

Voľby do VÚC 2017

Priestory na podnikateľské účely na prenájom

útulok pre zvieratá

Ranč Jovice

Autoškola Guľáš Jozef Rožňava

dopravná nehoda

Šípkarský klub Rožňava

...

Počasie Rožňava tu

...

Miesto pre Vašu reklamu

Staršie reklamy - klik TU.

Anketa

Ste za pešiu zónu bez áut na Námestí baníkov v Rožňave?:

Minibager

faktúry Mesta Rožňava

Miesto pre Vašu reklamu

Miesto pre Vašu reklamu

Miesto pre Vašu reklamu

.