Od pondelka 25.11.2019 DENNÉ MENU sa opäť podáva ...
...
Oznamujeme Vám, že od pondelka 25.11.2019 DENNÉ MENU sa opäť podáva ...
...
Pondelok 25.11.2019 | Zeleninová s krupicovými haluškami (1,3,9) Bravčové karé s moravským mäsom a so syrom, 1/2 dusená ryža, 1/2 opekané zemiaky (1,7) Vyprážaný syr, petržlenové zemiaky (1,3,7) |
Utorok 26.11.2019 | Karfiolová (1,9) Kuracie prsia s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža (1,10) Paradajková kapusta, bravčový perkelt (1 ) |
Streda 27.11.2019 | Ruský boršč (1,7,9) Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša (1,3,7) Kurací paprikáš, nokedle (1,3,7) Jablková žemľovka (1,3,7) |
Štvrtok 28.11.2019 | Francúzska s mušličkami (1,3,9) Zapekané kuracie prsia s broskyňou a so syrom, dusená ryža (1,7) Bryndzové halušky (1,3,7) |
Piatok 29.11.2019 | Šošovicová (1,9) Kuracie prsia na bylinkovom masle, dusená zelenina, varené zemiaky (1,7) Vyprážané rybie filé, varené zemiaky (1,3,4,7) |
...
Jesenné menu Reštaurácia TRI RUŽE Rožňava
Domáca lokša plnená makovou slivkou a kačacou pečeňou
Hubová krémová polievka v bochníku
Poctivý kačací vývar s pečeňovými knedličkami
"Burger" s kačacou pečeňou podávaný s figovým dipom
Sous Vide kačacie stehno s dusenou kapustou a dulou, domáce zemiakové lokše
Kačacie prsia so zemiakovo mrkvovou penou a šípkovou omáčkou
Sous Vide bravčová panenka s dubákovým ragú podávaná so zemiakovými šúľancami
Domáca nepečená gaštanová kocka
...
- prečítané 1523x